Zelzate@rem

Nieuwsbrief van en over Zelzate - n░ 1.07 - 19 mei 2001

ver. uitg.  Martin Acke - Leegstraat 156A - 9060 Zelzate - 09/345 53 36

 

bullet  Zelzaatse Sportraad zoekt kandidaten voor huldiging sportlaureaat 

De Zelzaatse Sportraad zoekt kandidaten voor de sportlaureaat, de sportverdienstelijkste, de sportploeg competitie en de sportploeg recreatie van het jaar 2000.

Personen of clubs die een kandidatuur wensen in te dienen, richten een schrijven naar Sportraad Zelzate, ter attentie van de secretaris Frederik Pattyn, E. Caluslaan 22 te 9060 Zelzate. De definitieve kandidaturen met vragenlijst dienen uiterlijk op 25 mei 2001 worden ingediend.

De huldiging van de laureaten zal doorgaan op zondag 17 juni om 10u00 in de feestzaal van het gemeentehuis.

Meer details over deze zaak: http://www.acke.info/sport.html

 

Meer gegevens over al deze onderwerpen en nog vele andere wetenswaardigheden over uw gemeente Zelzate kan u terugvinden op   
     
Martin Acke's Website.

De nieuwsbrief Zelzate@rem (lees ad rem = gevat - snedig - ter zake) van en over Zelzate wordt gratis via e-mail toegestuurd aan elke ge´nteresseerde Zelzatenaar. Ik hoop dat u ervan genoten hebt. Mocht u deze in de toekomst echter niet meer wensen te ontvangen, stuur dan een e-mailtje naar onderstaand adres met de vraag om u te schrappen uit het bestand.

Indien u anderzijds personen kent die mogelijks interesse hebben voor deze nieuwsbrief, stuur hem dan gerust door. Wenst die persoon zich gratis te abonneren dan kan hij zichzelf aanmelden via een e-mailtje. Een persoonlijk e-mail-adres wordt door ons aan niemand bekendgemaakt of doorgegeven!

Ook nieuwtjes, commentaren of suggesties kunt u steeds kwijt bij martin@acke.info

Uw persoonlijke gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992
op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. U heeft steeds recht op inzage en correctie.